A www.eldi.ro weboldal használatának általános feltételei.

BEVEZETŐ
Az itt leírt általános használati feltételek szabályozzák a www.eldi.ro weboldalnak a potenciális látogatók vagy ügyfelek általi használatát. Azáltal, hogy Ön tovább használja az oldalt, hallgatólagosan elismeri, hogy megérti és elfogadja a feltételeket.

A WEBOLDAL TARTALMÁVAL KAPCSOLATOS JOGOK
A www.eldi.ro weboldal a ELDI BRUTARIA KFT. (a továbbiakban ELDI BRUTARIA KFT.) tulajdona.
A honlapon található minden információ, termék vagy alkalmazás a ELDI BRUTARIA KFT. tulajdona. Utóbbi bármikor módosíthatja az oldal tartalmát és/vagy változtathat struktúráján, előzetes értesítés nélkül.
A www.eldi.ro weboldal teljes tartalma a szerzői és ehhez kapcsolódó jogokról szóló törvény védelme alatt áll. A törvény által garantált jogok tulajdonosa a ELDI BRUTARIA KFT. Tilos a weboldal tartalmának másolása, átvétele, terjesztése, közzététele, módosítása, származéktermékek létrehozása, illetve a honlap tartalmának bármilyen célú felhasználása a S.C. ELDI BRUTARIA KFT. írásos beleegyezése nélkül.

FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA
A honlapon található információk a ELDI BRUTARIA KFT. tevékenységére, a kínált termékekre és szolgáltatásokra vonatkoznak.  
A ELDI BRUTARIA KFT. nem garantálja, hogy:
- a weboldalon található funkciók zavartalanul működnek és hibamentesek.
- a weboldal használata nem befolyásol negatívan más rendszereket
- a weboldal mentes a vírusoktól vagy egyéb rosszindulatú programoktól.  
Így a ELDI BRUTARIA KFT. nem vonható felelősségre a weboldala használata okozta közvetett vagy közvetlen károkért.

A honlapon fellelhető, a ELDI BRUTARIA KFT. termékeivel, az árakkal, kampányokkal, marketingpromóciókkal és egyéb technikai tényezőkkel kapcsolatos információk csak tájékoztató jellegűek. A www.eldi.ro honlap tartalmának egyetlen része sem tekinthető határozott szerződési ajánlatnak, a ELDI BRUTARIA KFT. nem tartozik felelősséggel a szerződéskötés elmaradásáért.

A HONLAP CÉLJA
A honlap célja naprakész, pontos információk közlése.  
A ELDI BRUTARIA KFT. nem garantálja, hogy jelen weboldal nem tartalmaz hibákat, ugyanakkor biztosít mindenkit, hogy mindent megtesz a pontos, korrekt tájékoztatás és az esetleges hibák kijavítása érdekében.

Mindazokat, akik meg szeretnék vásárolni a honlapon ismertetett termékeket vagy szolgáltatásokat, arra kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a ELDI BRUTARIA KFT.-vel a weboldal Kapcsolat (Contact) menüpontjánál feltüntetett elérhetőségeken keresztül, hogy tájékozódhassanak a kiszemelt termék vagy szolgáltatás hozzáférhetőségéről, a szerződési feltételekről, az árakról és egyéb technikai részletekről.

SZEMÉLYES ADATOK
A  weboldal használata során személyes adatokat igényelhetünk az azonosítás, valamint  a kapcsolatfelvétel érdekében. A honlapon elérhető alkalmazások használata szintén ezen információk megadását feltételezi.

A következő információkat kérhetjük: személyes adatok (név, lakcím, telefonszám), e-mail cím, a ELDI BRUTARIA KFT. által kínált termékek és szolgáltatások felhasználásának módja vagy a termékek és szolgáltatások felhasználásával kapcsolatos egyéb információk.
   
Annak érdekében, hogy maradéktalanul válaszolni tudjunk a honlap felhasználóinak kérdéseire és igényléseire, a kért személyes adatokat elektronikusan tároljuk és kezeljük.

KAPCSOLAT MÁS HONLAPOKKAL
Jelen honlap tartalmazhat más, a ELDI BRUTARIA KFT. által a saját tartalom szempontjából hasznosnak ítélt weboldalakhoz vezető hivatkozásokat, amelyek nem állnak saját ellenőrzése vagy kezelése alatt. Ezen hivatkozások használata esetén az adott honlap általános felhasználási feltételei lesznek érvényesek.
 
A ELDI BRUTARIA KFT. nem garantálhatja/ellenőrizheti azon információk pontosságát, naprakészségét, amelyek a harmadik fél weboldalán találhatók, és amelyekhez a saját honlapon feltüntetett hivatkozás vezet.  

A HONLAPON KERESZTÜL SZOLGÁLTATOTT INFORMÁCIÓK
Bárki, aki a www.eldi.ro weboldalra látogat, és személyes adatokat ad meg a honlapon keresztül, hozzájárulását adja a következőkhöz: hogy a ELDI BRUTARIA KFT. feldolgozza ezeket piackutatás céljából; hogy a közvetlen marketingre jellemző promóciós anyagok küldésére használja; hogy a ELDI BRUTARIA KFT. válaszoljon a hozzá intézett kérdésekre, igénylésekre, panaszokra (lásd a honlap Kapcsolat menüpontját);  hogy a ELDI BRUTARIA KFT. a törvény által megengedett, a felhasználó előzetes jóváhagyását nem igénylő tevékenységekre használja fel ezeket.

A ELDI BRUTARIA KFT. bizalmasan kezeli ezeket az információkat.

Az oldal további használatával ön a hozzájárulását adja ehhez, a személyes adatok védelméről és szabad áramlásáról szóló 2001/677-es törvény és a GDPR irányelveinek megfelelően.
A honlap használatával vagy az adatvédelemmel kapcsolatos bármilyen információért forduljanak hozzánk a honlap Kapcsolat (Contact) menüpontjánál feltüntetett elérhetőségek révén.

Részletek itt: