300 g
Din tradiţia vremurilor, am păstrat la loc de cinste această reţetă cu origini ungureşti. Noi îi mai spunem prajitură cu osânză.
Ingrediente: făină albă de GRÂU; margarină [grăsimi și uleiuri vegetale rafinate, apă, emulsifianți (e471, e 475), sare iodată, emulsifiant lecitină din SOIA, conservant sorbat de potasiu, acidifiant acid citric, aromă, colorant caroten]; marmeladă [amestec piureuri de fructe, zahăr, sirop fructoză, îndulcitori (zaharină, acesulfam de potasiu, ciclamat de sodiu), acidifiant acid citric, gelifiant pectină, conservanti (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), coloranți naturali (carmin, antociani), arome], untură de porc, zahăr, OUĂ, sare iodată, oțet.
* CR = consumul zilnic de referinta al unui adult obisnuit (8400KJ/2000Kcal)