Patiserie

Cozonaci

Cozonac-cu-nucă

Cozonac cu nucă

Sărbătorile încep şi se încheie cu cozonaci pufoşi si crescuţi bine, cu nucă din belşug.

Cozonac-cu-mac

Cozonac cu mac

Tradiţia cu miros de copilărie are întotdeauna gustul unic al cozonacului îndesat cu mac.

Cozonac-cu-rahat

Cozonac cu rahat

Aluat îmbietor şi moale, îmbogăţit cu aromele fructate ale bucăţilor de rahat.

Cozonac-cu-stafide

Cozonac cu stafide

Ploaie de stafide aromate într-un aluat bine crescut, o adevarată delicatesă cu răsfăţ.

Cozonac-cu-cacao

Cozonac cu cacao

Cacaoa este ingredientul magic al unei felii de cozonac servită împreuna cu un pahar de lapte rece.

Cozonac-special

Cozonac special

Nouă românilor ne plac cozonacii cu multă umplutură. Aşa am creat o specialitate irezistibilă în care adunăm la un loc, trei arome: nuca, cacaoa şi nelipsitele stafide.

Cozonac-eldi

Cozonac Eldi

Pentru momente speciale, am creat un aluat simplu, gustos şi fraged, pe care să-l împarţi cu cei dragi.

Cozonac-cu-rahat

Cozonac cu rahat de post

Cozonacul de post cu rahat, ramâne specialitatea noastră fructată şi dulce.

Cozonac-cu-stafide

Cozonac cu stafide de post

Aducem împreună savoarea cozonacilor de casă, asezonaţi cu stafide, în variantă de post.

Cozonac-cu-nucă

Cozonac cu nucă de post

Acelaşi gust inconfundabil de cozonac cu nucă, bine crescut, în variantă de post.

beigli-cu-nuca

Beigli nucă

Specialitate originar nemţească, renumită pentru combinaţia perfectă dintre frăgezimea miezului şi umplutura de nucă.

Beigli-cu-mac

Beigli cu mac

Îl frământăm bine şi îi adăugăm multă umplutură de mac, aşa cum zice reţeta originală nemţească.