Dacă vrei ceva rafinat, încearcă batonul fraged umplut cu cremă delicată de vanilie.
Când iubeşti ciocolata, surpriza zilei vine cu un desert bun, cu multă cremă.
Am creat un foietaj crocant cu multă cremă şi ciocolată, pentru pasionaţii de dulce.
Pe mesele îmbelşugate ale romanilor nu vor lipsi niciodată saleurile proaspete cu caşcaval.
Fragede şi aromate, numai bune atunci când sunt servite alături de un pahar de vin.
Un desert dulce, de nerefuzat, o combinaţie rafinată de foietaj şi umplutură cremoasă de vanilie.
Din tradiţia vremurilor, am păstrat la loc de cinste această reţetă cu origini ungureşti. Noi ii mai spunem prajitură cu osânză.
Moale la interior şi crocant la exterior, o gustare pe cât de simplă pe atât de delicioasă.
Un foietaj fin, cu umplutură de caşcaval pentru o gustare savuroasă.