Crocanţi şi uşori, dintr-un aluat cu făină integrală, numai buni de ronţăit.
Adevarul este că, atunci când vine vorba de gustări simple, cu caşcaval, ca pe vremuri, tentaţia este de nerefuzat.
Au fost şi vor ramane unul dintre cele mai apreciate aperitive tradiţionale, româneşti.
Nimic nu se compară cu mirosul de covrigi proaspăt scoşi din cuptor. Tentaţia creşte alături de un vin alb demi-sec.
Una dintre cele mai savuroase, săţioase şi adorate gustări ale copilăriei.
Cresc frumos şi sunt extrem de gustoase. Iar aroma chimenului rămâne inconfundabilă.
Este nemaipomenit atunci când avem gustări apetisante cu mac, servite pe post de aperitiv.
Pregătim un aluat fraged şi sfărâmicios, la care îi adăugăm susan din belşug. Apoi le coacem bine.
Mirosul îmbietor al acestor pogăci este o plăcere, mai ales în zilele friguroase de iarnă.