Din făină de secară şi făină semi-albă, a ieşit o pâine specială, cu un gust aparte.
Pâine special concepută pentru persoanele care urmează diete şi tratamente cu restricţii privind consumul de sare.
Din tradiţia vremurilor, am învăţat că nimic nu se compară cu reţetele de odinioară, puse în valoare de priceperea brutarilor noştri. Aşa a ieşit acest deliciu de care suntem tare mândri.
Un gust şi un miros ispititor de ceapă prăjită, cum numai în Transilvania il mai poţi întâlni.
Framântăm cu drag şi spor această pâine tradiţională la care nu uităm să-i adăugăm seminţe prăjite, crocante şi aromate.
Un sortiment bogat în fibre şi minerale, special creat pentru buna funcţionare a tranzitului intestinal.
Cei care au încercat-o spun că, pe langă beneficiile pentru sănătate pe care le aduce acest sortiment, pâinea Graham are gustul cerealelor adevărate.
Pregătim cu răbdare acest aluat special, cu un conţinut redus de glucide, din dorinţa de a veni în sprijinul persoanelor care urmează o dietă.
Un produs menit să satisfacă o masă sănatoasă bogată în proteine, vitamine şi minerale.
Un sortiment pe care generaţiile anterioare îl aveau zi de zi pe masă, este pâinea din făină integrală, nerafinată cu efecte extraordinare asupra organismului.
Necernută şi utilizată cu tot cu tărâţe, faina maciniş este o făină dietetică, foarte bogată în magneziu şi vitamine precum B şi E.
Ciorba în pită, aşa cum îi spunem noi în ardeal, trebuie să vină musai cu o coajă crocantă şi un miez fraged.
Săţioasă şi gustoasă! Aşa descriem combinaţia fermecatoare dintre coaja bine rumenă şi ploaia de seminţe prăjite.
O coacem pe foi de varză, în cuptoarele bine încinse, şi savurăm de fiecare dată mirosul desăvârşit al acestei pâini.