Sărbătorile încep şi se încheie cu cozonaci pufoşi si crescuţi bine, cu nucă din belşug.
Tradiţia cu miros de copilărie are întotdeauna gustul unic al cozonacului îndesat cu mac.
Aluat îmbietor şi moale, îmbogăţit cu aromele fructate ale bucăţilor de rahat.
Ploaie de stafide aromate într-un aluat bine crescut, o adevarată delicatesă cu răsfăţ.
Cacaoa este ingredientul magic al unei felii de cozonac servită împreuna cu un pahar de lapte rece.
Nouă românilor ne plac cozonacii cu multă umplutură. Aşa am creat o specialitate irezistibilă în care adunăm la un loc, trei arome: nuca, cacaoa şi nelipsitele stafide.
Pentru momente speciale, am creat un aluat simplu, gustos şi fraged, pe care să-l împarţi cu cei dragi.
Cozonacul de post cu rahat, ramâne specialitatea noastră fructată şi dulce.
Aducem împreună savoarea cozonacilor de casă, asezonaţi cu stafide, în variantă de post.
Acelaşi gust inconfundabil de cozonac cu nucă, bine crescut, în variantă de post.
Specialitate originar nemţească, renumită pentru combinaţia perfectă dintre frăgezimea miezului şi umplutura de nucă.
Îl frământăm bine şi îi adăugăm multă umplutură de mac, aşa cum zice reţeta originală nemţească.