110 g
Întindem sosul de roşii, adăugăm ingredientele şi o coacem bine la cuptor.
Ingrediente: făină albă de GRÂU; salam [carne porc, slănină, șoric, sare, proteină vegetală din SOIA, condimente naturale, dextroză, zaharuri, acidifianți (acid lactic, acid acetic), stabilizator (difosfat de sodiu și potasiu), potențiator de aromă (glutamat de sodiu), antioxidant (acid ascorbic, izoascorbat de sodiu), gelifiant (caragenan), conservant (nitrit de sodiu, acetat de sodiu)]; CAȘCAVAL; ciuperci conservate (ciuperci, sare iodată, acidifiant acid citric); ardei; stabilizator (amidon modificat pregelatinizat, fosfat de diamidon acetilat); premix (maltodextrină, tomate, sfeclă roșie, ceapă, busuioc, curcuma, făină albă de GRÂU, stabilizatori (gumă xantan, gumă locust, sare iodată, acidifiant (acid citric), colorant (extract de ardei roșu), arome); margarină [uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță), ulei vegetal parțial hidrogenat (palmier), apă, emulsifianți(E471, lecitină din SOIA), sare, conservant acid ascorbic, aromă, acidifiant (acid citric), colorant beta caroteni]; drojdie; zahăr; sare iodată; ameliorator (antiaglomerant: carbonat de calciu, făină albă de GRÂU, antioxidant: acid ascorbic)
* CR = consumul zilnic de referinta al unui adult obisnuit (8400KJ/2000Kcal)