250 g
Pe mesele îmbelşugate ale românilor nu vor lipsi niciodată saleurile proaspete cu caşcaval.
Ingrediente: făină albă de GRÂU; margarină [grăsimi și uleiuri vegetale rafinate, apă, emulsifianți (E471, E475), sare iodată, emulsifiant lecitină din SOIA, conservant sorbat de potasiu, acidifiant acid citric, aromă, colorant caroten]; CAȘCAVAL (10g la 100g produs); zahăr; margarină [uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță), ulei vegetal parțial hidrogenat palmier, apă, emulsifianți (E471, lecitină din SOIA), sare, conservant acid ascorbic, aromă, acidifiant (acid citric), colorant beta caroteni]; drojdie, ZER praf; sare iodată; luciu (CAZEINĂ, OU praf, aromă, colorant: β-caroten).
* CR = consumul zilnic de referinta al unui adult obisnuit (8400KJ/2000Kcal)