Pogăci cu caşcaval

70 / 250 g

 

După o reţetă tradiţional ardelenească, cu aluat dospit.

 

Ingrediente: Făină albă de GRÂU; margarină [grăsimi și uleiuri vegetale rafinate, apă, emulsifianți (E471, E 475), sare iodată, emulsifiant lecitină din SOIA, conservant sorbat de potasiu, acidifiant acid citric, aromă, colorant caroten]; CAȘCAVAL (9,1 g la 100g produs); OUĂ; margarină [uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță), ulei vegetal parțial hidrogenat (palmier), apă, emulsifianți(E471, lecitină din SOIA), sare, conservant acid ascorbic, aromă, acidifiant (acid citric), colorant beta caroteni]; ZER praf; drojdie; untură de porc; sare iodată; luciu (CAZEINĂ, OU praf, aromă, colorant: β-caroten).

Valori nutriționale

pentru 100 de grame

Valoare energetică
1872KJ / 449 Kcal
22,3% din CR* (100g)
Grăsimi
14,40g
72% din CR* (100g)
  din care acizi grași saturați
14,40g
   72% din CR* (100g)
Glucide
38,42g
14,78% din CR* (100g)
  din care zaharuri
2,12g
   2,36% din CR* (100g)
Proteine
8,86g
17,72% din CR* (100g)
Sare
1,83g
30,50% din CR* (100g)

* CR = consumul zilnic de referinta al unui adult obisnuit (8400KJ/2000Kcal)