70 / 250 g
După o reţetă tradiţional ardelenească, cu aluat dospit.
Ingrediente: Făină albă de GRÂU; margarină [grăsimi și uleiuri vegetale rafinate, apă, emulsifianți (E471, E 475), sare iodată, emulsifiant lecitină din SOIA, conservant sorbat de potasiu, acidifiant acid citric, aromă, colorant caroten]; CAȘCAVAL (9,1 g la 100g produs); OUĂ; margarină [uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță), ulei vegetal parțial hidrogenat (palmier), apă, emulsifianți(E471, lecitină din SOIA), sare, conservant acid ascorbic, aromă, acidifiant (acid citric), colorant beta caroteni]; ZER praf; drojdie; untură de porc; sare iodată; luciu (CAZEINĂ, OU praf, aromă, colorant: β-caroten).
* CR = consumul zilnic de referinta al unui adult obisnuit (8400KJ/2000Kcal)